Τεντογλου Χρυσο / ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!Ο καλύτερος ... - Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Τεντογλου Χρυσο / ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!Ο καλύτερος ... - Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.. Δείτε την στιγμή της απονομής του χρυσού μεταλλίου & την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Επική ήταν η εμφάνιση του μίλτου τεντόγλου κατά την παρουσίασή του για τον τελικό του μήκους, όπου κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κ23 στο γκέβλε της σουηδίας. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Ο έλληνας πρωταθλητής με επίδοση 8,41 μέτρα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να χαρίσει.

Μιλτοσ τεντογλου χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου με 8,35 στο άλμα εις pagesinterestscripta manent non verbavideosμιλτοσ τεντογλου χρυσό μετάλλιο στο. Δείτε την στιγμή της απονομής του χρυσού μεταλλίου & την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Επική ήταν η εμφάνιση του μίλτου τεντόγλου κατά την παρουσίασή του για τον τελικό του μήκους, όπου κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Στο τελευταίο του άλμα ανέβηκε στην πρώτη θέση και κατέκτησε το χρυσό το χρυσό του τεντόγλου είναι το δεύτερο της ελλάδας στους ολυμπιακους αγώνες του τόκιο μετά.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ Ο ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ! - SPORTSFEED
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ Ο ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ! - SPORTSFEED from sportsfeed.gr
Υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους στον χρυσό ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, στέφανο ντούσκο στα γιάννενα. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Ένα τριήμερο στην πάρο, ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα και ένα ραντεβού για aperitivo! Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κ23 στο γκέβλε της σουηδίας. Δείτε την στιγμή της απονομής του χρυσού μεταλλίου & την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Χρυσό μεταλλιο για τον μίλτο τεντόγλου στο μήκος με άλμα στα 8,35 μ., ο πρωταθλητής μας υπερασπίστηκε το. Επική ήταν η εμφάνιση του μίλτου τεντόγλου κατά την παρουσίασή του για τον τελικό του μήκους, όπου κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους στον χρυσό ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, στέφανο ντούσκο στα γιάννενα.

Χρυσό μεταλλιο για τον μίλτο τεντόγλου στο μήκος με άλμα στα 8,35 μ., ο πρωταθλητής μας υπερασπίστηκε το. Μιλτοσ τεντογλου χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου με 8,35 στο άλμα εις pagesinterestscripta manent non verbavideosμιλτοσ τεντογλου χρυσό μετάλλιο στο. Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Ο έλληνας πρωταθλητής με επίδοση 8,41 μέτρα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να χαρίσει. Επική ήταν η εμφάνιση του μίλτου τεντόγλου κατά την παρουσίασή του για τον τελικό του μήκους, όπου κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Ο μεγάλος αθλητής βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με γυαλιά ηλίου. Υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους στον χρυσό ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, στέφανο ντούσκο στα γιάννενα. Посмотрите твиты по теме «#τεντογλου» в твиттере. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ένα τριήμερο στην πάρο, ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα και ένα ραντεβού για aperitivo! Το χρυσό μετάλλιο στο μήκος πήρε ο μίλτος τεντόγλου.

Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα οριζόντια άλματα. Τυχερός, αλλά και άτυχος, στον τελικό του μήκους στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, για το τελευταίο του άλμα, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα στον τελικό του μήκους. Το χρυσό μετάλλιο στο μήκος πήρε ο μίλτος τεντόγλου.

Ευρωπαϊκό στίβου: «Χρυσός» ο Τεντόγλου με κορυφαία επίδοση ...
Ευρωπαϊκό στίβου: «Χρυσός» ο Τεντόγλου με κορυφαία επίδοση ... from reporter24.gr
Στο τελευταίο του άλμα ανέβηκε στην πρώτη θέση και κατέκτησε το χρυσό το χρυσό του τεντόγλου είναι το δεύτερο της ελλάδας στους ολυμπιακους αγώνες του τόκιο μετά. Χρυσός ολυμπιονίκης μίλτος τεντόγλου στο πρώτο βάθρο αυτήν την ώρα στους ολυμπιακούς του τόκιο, με το άλμα 8.41, κάνει υπερήφανη όλη την ελλάδα. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Χρυσό μεταλλιο για τον μίλτο τεντόγλου στο μήκος με άλμα στα 8,35 μ., ο πρωταθλητής μας υπερασπίστηκε το. Δείτε την στιγμή της απονομής του χρυσού μεταλλίου & την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου.

Ο μίλτος τεντόγλου είναι από το πρωί της δευτέρας 2 αυγούστου χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος τεντόγλου:

Το χρυσό μετάλλιο στο μήκος πήρε ο μίλτος τεντόγλου. Ο έλληνας αθλητής του γιώργου πομάσκι έκανε εκπληκτικό άλμα. Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα οριζόντια άλματα. Ένα τριήμερο στην πάρο, ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα και ένα ραντεβού για aperitivo! Ο έλληνας πρωταθλητής με επίδοση 8,41 μέτρα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να χαρίσει. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις μήκος, κάνοντας στην τελευταία προσπάθεια 8,41μ, κερδίζοντας το χρυσό λόγω καλύτερης δεύτερης προσπάθειας από τον. Χρυσό μεταλλιο για τον μίλτο τεντόγλου στο μήκος με άλμα στα 8,35 μ., ο πρωταθλητής μας υπερασπίστηκε το. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Посмотрите твиты по теме «#τεντογλου» в твиттере. Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου.

Μιλτοσ τεντογλου χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου με 8,35 στο άλμα εις pagesinterestscripta manent non verbavideosμιλτοσ τεντογλου χρυσό μετάλλιο στο. Ο έλληνας πρωταθλητής με επίδοση 8,41 μέτρα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να χαρίσει. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα καθώς κατέκτησε την πρώτη δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ. Ο μίλτος τεντόγλου είναι από το πρωί της δευτέρας 2 αυγούστου χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος τεντόγλου: Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια.

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου - «Πέταξε» στα 8.41 ...
Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου - «Πέταξε» στα 8.41 ... from thecaller.gr
Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους ολυμπαικούς αγώνες του τόκιο, με τους διοργανωτές να βάζουν στα μεγάφωνα συρτάκι, αμέσως μετά την απονομή. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα στον τελικό του μήκους. Χρυσό μεταλλιο για τον μίλτο τεντόγλου στο μήκος με άλμα στα 8,35 μ., ο πρωταθλητής μας υπερασπίστηκε το. Ο έλληνας αθλητής του γιώργου πομάσκι έκανε εκπληκτικό άλμα. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις μήκος, κάνοντας στην τελευταία προσπάθεια 8,41μ, κερδίζοντας το χρυσό λόγω καλύτερης δεύτερης προσπάθειας από τον. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου.

Χρυσό μεταλλιο για τον μίλτο τεντόγλου στο μήκος με άλμα στα 8,35 μ., ο πρωταθλητής μας υπερασπίστηκε το.

Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους ολυμπαικούς αγώνες του τόκιο, με τους διοργανωτές να βάζουν στα μεγάφωνα συρτάκι, αμέσως μετά την απονομή. Χρυσός ολυμπιονίκης μίλτος τεντόγλου στο πρώτο βάθρο αυτήν την ώρα στους ολυμπιακούς του τόκιο, με το άλμα 8.41, κάνει υπερήφανη όλη την ελλάδα. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Ο μίλτος τεντόγλου «πέταξε» στο τόκιο και έφερε στην ελλάδα τον δεύτερο χρυσό στους ολυμπιακούς αγώνες, μετά τον στέφανο ντούσκο. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα καθώς κατέκτησε την πρώτη δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ. Το χρυσό μετάλλιο φόρεσε στο στήθος ο μίλτος τεντόγλου, λίγες ώρες έπειτα από τη μεγάλη νίκη του στον συγκλονιστικό τελικό του άλματος εις μήκος, στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Посмотрите твиты по теме «#τεντογλου» в твиттере. Υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους στον χρυσό ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, στέφανο ντούσκο στα γιάννενα. «είναι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισα. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Επική ήταν η εμφάνιση του μίλτου τεντόγλου κατά την παρουσίασή του για τον τελικό του μήκους, όπου κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο τεντογλου. Ο μεγάλος αθλητής βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με γυαλιά ηλίου.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook